Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@04:31:46 GMT

افزایش ۵ برابر مصرف اینترنت اصفهان طی دو سال گذشته

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۶۶۹۲

افزایش ۵ برابر مصرف اینترنت اصفهان طی دو سال گذشته

ایسنا/اصفهان مدیر مخابرات منطقه اصفهان با بیان اینکه هزینه های مخابرات طی ده سال گذشته ۲۰ برابر افزایش یافته است، گفت: در برنامه هفتم توسعه افزایش سرعت اینترنت باید به ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه افزایش یابد که این مهم تنها در بستر فیبر نوری مهیا خواهد شد

اسماعیل قربانی، امروز (پنجشنبه- ۲۰ آبان ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تا قبل از سال ۷۲ مخابرات تنها ارائه خدمات تلفن ثابت بود، اما بعد از آن با ایجاد شبکه های ارتباط سیار خدمات این شرکت توسعه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه در حال حاضر حوزه ارتباطات مبتنی بر فرد توسعه و اینترنت در تمام سطوح گسترش یافته است، تاکید کرد: امروز وابستگی جامعه به مخابرات بیشتر شده و حتی یک روز بدون اینترنت و مخابرات امکان پذیر نیست.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان، افزود: از سال ۸۸ به این طرف خصوصی شدن مخابرات صورت گرفت و ۵۱ درصد سهم این شرکت به بخش خصوصی واگذار شد، در این فضا انتظارات از یک شرکت خصوصی بیشتر و جامع تر نسبت به ساختار دولتی است.

وی گفت: اگرچه مخابرات خصوصی شده، اما یک وظیفه مهم بر عهده این شرکت است، باید توجه داشت که بستر ارتباطی چه برای مردم و چه برای سایر اپراتورها بدون استفاده از زیرساخت ها و خدمات پایه ای مخابرات امکان پذیر نیست.

قربانی یادآور شد: از سال ۹۵ شرکت های مخابراتی استانی حذف و مخابرات ایران به صورت متمرکز با ۳۱ منطقه مخابراتی شکل گرفت.

وی با اشاره به روند و فرایند توسعه کُند مخابرات طی سال های گذشته، گفت: در هر فعالیت اقتصادی و تجارتی، اگر درآمد و هزینه ها تعادل نداشته نباشد، ابتدا توسعه متوقف و در یک بازه زمانی، احتمال حذف آن فعالیت وجود دارد.

وی تاکید کرد: تعرفه های مخابراتی همچون تلفن ثابت و اینترنت طی سال های گذشته نه تنها افزایش نداشته بلکه کاهش داشته است، به نوعی که امروز هزینه یک دقیقه مکالمه داخل استان ۴۵ ریال است و هزار دقیقه مکالمه تلفن ثابت به ثابت در استان ۴۵۰۰ تومان می شود که این عدد جوابگوی هزینه های مخابرات نیست.

به گزارش ایسنا، مدیر مخابرات منطقه اصفهان تصریح کرد: مخابرات وظیفه دارد در راستای حفظ و توسعه خدمات مخابرات تلاش کند، اما به دلیل اینکه از بودجه دولت استفاده نمی کنیم و متکی بر درآمدهای داخل سازمان هستیم، درآمد باید به گونه ای باشد که فعالیت جاری و توسعه ای شرکت را تضمین کند.

وی با بیان اینکه امروز انتظار همه مردم از مخابرات تلفن ثابت نیست بلکه آنها نیازمند یک سرویس اینترنت پرسرعت برای انجام فعالیت های آموزشی، اقتصادی و ... هستند، تاکید کرد: امروز مخابرات به پیشران، تسهیل‌گر، ظرفیت مدیریت کننده سازمان های مختلف و بستر کسب و کار برای سایر فعالیت های جامعه تبدیل شده است.

قربانی گفت: تقاضای مردم از مخابرات موجب شده که نیازهای آنها را متناسب با فعالیت شان توسعه دهیم، اما توسعه فعالیت ها در حوزه همراه نیست بلکه باید در حوزه زیرساخت ها نیز صورت گیرد، به عنوان نمونه مخابرات به دلیل نبود سرمایه کافی نتوانسته سوییچ های خود را که ۲۵ سال پیش وارد گردونه مخابرات شده را، حذف کند.

وی با بیان اینکه اگر مبنای هزینه ها بر اساس نرخ ارز باشد، هزینه های مخابرات طی ۱۰ سال گذشته ۲۰ برابر افزایش یافته است، تاکید کرد: با بازنگری در طرح های مخابراتی می توان شاهد نقدینگی بیشتر برای طرح های توسعه ای مخابراتی باشیم.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه در استان  اصفهان سه میلیون شماره تلفن ثابت وجود دارد، گفت: از این تعداد دو میلیون  و ۵۰۰ هزار تلفن ثابت مشغول به کار است که حدود ۵۰۰ هزار تلفن ثابت برای شرکت مخابرات کارکرد ماهیانه ندارد.

وی افزود: ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان ۴۶.۳۳  و ضریب نفوذ بر خانوار ۱۲۱ است، همچنین میانگین رفع خرابی تلفن ثابت در استان ۳ ساعت و ۱۸ دقیقه است.

قربانی گفت: حوزه دیتا طی ده سال گذشته به سمت توسعه رفته است که طی دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا شاهد افزایش ۵ برابری مصرف اینترنت در استان بوده ایم که متناسب بر آن ظرفیت اینترنت در استان افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: با پیگیری های چند ماه گذشته ۴۰ گیگابیت سرعت اینترنت استان افزایش یافت.

وی گفت: تعداد پورت هایADSL  استان ۹۳۳ هزار پورت است که ۷۲۱ هزار مورد آن مشغول به فعالیت است، همچنین۹۶۰۰ پورت VDSL  در استان فعال است.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان اضافه کرد: یکی از سرویس های مخابرات، سیرویس مبتنی بر فیبر نوری است که آینده تلفن ثابت بر پایه آن است و طی پنج تا ده سال آینده باید این اتفاق به صورت کامل رخ دهد.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان گفت: در برنامه هفتم توسعه افزایش سرعت اینترنت باید به ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه افزایش یابد که این مهم تنها در بستر فیبر نوری مهیا خواهد شد که رسیدن به آن نیازمند حمایت دولت، مجلس و مدیریت شهری است.

قربانی تاکید کرد: مطالبه فیبر نوری به ایجاد زیرساخت پرسرعت در حوزه اینترنت و مخابرات کمک می کند و در حال حاضر بالغ بر ۶۷ هزار پورت پرسرعت قابل واگذاری در استان وجود دارد که از این تعداد نزدیک ۲۸ هزار سرویس پرسرعت در استان فعال داریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اصفهان در حوزه تلفن همراه یکی از استان های برتر کشور هستیم، توضیح داد: در استان اصفهان ۷ میلیون و ۴۲۰ هزار تلفن همراه اول وجود دارد و ضریب نفوذ آن در استان ۱۳۸.۳۸ درصد است.

مدیر مخابرات منطقه اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر تمام شهرهای استان تحت پوشش نسل چهارم تلفن همراه قرار دارند، گفت: از مجموع ۱۶۹۵ روستای استان، ۱۴۳۱ روستا دارای ارتباط هستند که از ۹۳۱ روستای بالای ۲۰ خانوار، ۹۲۱ روستا دارای تلفن خانگی هستند.

وی گفت: بکی از نیازهای روستاها پورت پرسرعت است و امروز روستاهای استان پورت پرسرعت دارند.

وی تاکید کرد: طی دوسال گذشته نقش ارتباطات ملموس تر شده است و ‌شیوع کرونا موجب شد تا فعالیت های مردم به سمت بستر مجاری برود و این بستر به سمت رفع نیازهای مردم رفت.

قربانی به واژه اکوسیستم دیجیتال اشاره کرد و گفت: امروز خود مخابرات و اینترنت به یک اکوسیستم دیجیتال کشور تبدیل شده و اگر بخواهیم مخابرات را حذف کنیم امکان حیات اکوسیستم دیجیتال وجود نخواهد داشت. 

خبرنگار-ریحانه سجادی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی فيبرنوري مخابرات مدیر مخابرات منطقه اصفهان فعالیت ها سال گذشته فیبر نوری تلفن ثابت هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند

به گزارش قدس خراسان، عیسی کلانتری در نشست خود با مدیران و اساتید دانشگاه در حوزه آب استان که ظهر امروز در محل آب منطقه ای خراسان رضوی برگزار شد عنوان کرد: بین ساخت وساز و توسعه تفاوت وجود دارد و باید به وجود تفاوت بین مفاهیم رشد و توسعه هم پرداخت و اگر به ساخت و سازها مطالب غیر سازه ای اضافه کنیم توسعه رخ می دهد و برای توسعه در بخش آب باید پروژه های غیرسازه ای هم فعال شوند.

وی افزود: اصلی ترین موضوعی که در سازگاری با کم آبی می تواند به ما کمک کند مدیریت تقاضا است،نقشه راه به دنبال مدیریت تقاضا است تا در اقلیمی مانند خراسان رضوی فرزندان آن به جای رفتن به سمت شغلی هایی مانند کشاورزی که آب فراوان مصرف می کند به سمت شغلی بروند که مصرف آب در آن جزو اولویت ها باشد.

کلانتری ضمن تاکید بر کاهش مصرف آب در بخش های مختلف تشریح کرد: در نقشه راه برای شهری مانند مشهد که زائر، مجاور و مهاجر دارد نیازها دیده شده و آن چیزی که می توان کمک کننده باشد و در نقشه راه اضافه شده مدیریت تقاضا و جهت دهی به توسعه است و توسعه باید به سمت خدمات و صنعت حرکت کند و این به معنای معیشت جایگزین است.

سخنگوی صنعت آب کشور تامین شغل برای جمعیت مشهد را ضروری دانست و گفت:آب برنامه ریزی شده را به شدت قبول داریم اما کفایت نمی کند و نیاز به باز تخصیص آب وجود دارد و مردم هر شهر نسبت به شهری که در ان زندگی می کنند باید به سراغ شغلی بروند که کمترین نیاز آبی را داشته باشد.

وی ادامه داد: تمام مسئولان وزارت نیرو به صورت دقیق در جریان موضوعات مربوط به تامین آب مشهد و استان هستند و مسائل آن را طی سفرهای متوالی که به شهر مشهد داشته اند رصد می کنند و براساس برنامه ریزی های انجام شده در حضور وزیر نیرو قبل از فصل گرما به میزانی که پاسخگوی تنش آبی باشیم پروژه های تامین آب مشهد وارد مدار خواهند شد و یکی از پروژه های مد نظر ما مدیریت مصرف است و به هیچ عنوان جیره بندی آب مشهد در دستور کار نیست.

کلانتری ضمن تاکید بر مدیریت مصرف آب عنوان کرد: بین مدیریت مصرف و جیره بندی تفاوت فراوان وجود دارد و یکی از مسائلی که باید توسط مردم مشهد رعایت شود کاهش ۱۰تا ۱۵ درصدی مصرف آب است و پیشرفت پروژه انتقال آب از دریای عمان به مشهد در حدود ۱۵ درصد است که به خوبی در حال پیش روی است.

وی به اهمیت نقش تشکل ها در مدیریت منابع آبی در بخش کشاورزی اشاره کردو گفت: در برنامه هفتم توسعه و نقشه راه این مبحث آمده که تصدی گری ها در بخش آب زیرزمینی از دولت به تشکل ها سپرده شود تا به جای اینکه دولت با یک میلیون چاه را مدیریت کند، حفظ ۶۰۰ تا ۷۰۰آبخوان را به تشکل ها بسپارد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • دردسرها و مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت
  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • طلای جهانی ثابت شد
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند